قائم مقام بنیاد ملی نخبگان مطرح كرد ضرورت برگزاری نشست های نخبگانی به صورت مستمر

به گزارش روش سئو، قائم مقام بنیاد ملی نخبگان ضمن اشاره به ضرورت برگزاری نشست های نخبگانی به صورت مستمر، اظهار داشت: بر مبنای استانداردهای بین المللی حداقل یک میلیون نفر از جامعه ایرانی در دایره نخبگانی قرار می گیرند و با اقدامات انجام شده در مدت فعالیت بنیاد ملی نخبگان، ۵۰ هزار نفر از این افراد ضمن شناسایی و هدایت، برای رسیدن به اثرگذاری مورد حمایت قرار گرفته اند.
به گزارش روش سئو به نقل از ایسنا، ناصر باقری مقدم در نشست هم اندیشی و تبادل نظر تعدادی از نخبگان و مستعدان برتر کشور با سخنگوی دولت و مسؤلان بنیاد ملی نخبگان ضمن اشاره به ضرورت برگزاری نشست های نخبگانی به صورت مستمر، اظهار داشت: در دور جدید فعالیتهای بنیاد ملی نخبگان، این نشست ها به صورت مستمر و و مکرر به صورت دبیرخانه دائمی برگزار می گردد.
وی با اشاره به اینکه بر مبنای استانداردهای بین المللی حداقل یک میلیون نفر از جامعه ایرانی در دایره نخبگانی قرار می گیرند، اظهار داشت: با اقدامات انجام شده در مدت فعالیت بنیاد ملی نخبگان، ۵۰ هزار نفر از این افراد ضمن شناسایی و هدایت، برای رسیدن به اثرگذاری مورد حمایت قرار گرفته اند. این نخبگان به طور عمده در حوزه دانشگاهی، شرکتهای دانش بنیان و کارآفرینی و فعال می باشند.

ضرورت نقش آفرینی مؤثر نخبگان بعنوان حلقه واسطه میان مردم و حاکمیت

در این جلسه، حجت الاسلام والمسلمین سعید کرمی، سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان هم ضمن اشاره به ضرورت نگاه تخصصی به مسائل مختلف در کشور، بکارگیری توان و اندیشه و ایده نخبگانی برای برون رفت از مشکلات موجود در کشور خاصه در حوزه دانشگاه را امری ضروری توصیف کرد و اظهار داشت: جامعه نخبگانی باید در فضای گفتگو و تعامل با دولت نقطه نظرات دانشگاهیان را به مسئولین ارشد کشور منتقل کنند.
به نقل از بنیاد ملی نخبگان، وی افزود: برگزاری نشست های نخبگانی و همینطور ایجاد کارگروه های تخصصی، از اقدامات مهم برای نگاه دقیق به مسائل و مشکلات موجود در کشور و طراحی و تبیین راهکارهای برون رفت از آنها و همینطور تسریع و تسهیل در راه توسعه و تعالی است.
حجت الاسلام والمسلمین کرمی با اشاره به اینکه نقطه نظرات نخبگان مخصوصاً مستعدان برتر کشور می تواند مبنای حرکت کشور در قسمت های مختلف باشد، خاطرنشان کرد: جمع نخبگانی باید بعنوان حلقه میانی و واسطه بین مردم و حاکمیت نقش آفرینی مؤثر داشته و مبین و منشاء ایده های نو و نگاه نو به مجموعه حاکمیت باشد.