مشارکت پژوهشگاه ارتباطات در تدوین معیارهای جهانی هوش مصنوعی

به گزارش روش سئو به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمدحسین شیخی، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، با اشاره به برگزاری نشست های کمیته بین المللی استاندارد هوش مصنوعی از چهارم تا هشتم آبان ماه در شهر مونترال کانادا، اظهار داشت: نمایندگان کشورهای مختلف در این جلسه ها در رابطه با موضوعات تخصصی در رابطه با استانداردسازی هوش مصنوعی تبادل نظر می کنند.

پیگیری دیدگاه های فنی ایران در تدوین استانداردهای بین المللی

شیخی با اعلان اینکه هدایت تیم جمهوری اسلامی ایران در این جلسه ها بر عهده پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات است، اضافه کرد: این پژوهشگاه با اتکا به ظرفیتهای کارشناسی و تخصصی خود، مشارکت مؤثر کشور در مباحث فنی و فرآیند تدوین استانداردهای بین المللی هوش مصنوعی را دنبال می کند.
وی افزود: تیم ایران در این جلسه ها دیدگاه ها، پیشنهادها و ملاحظات فنی کشور را مطرح می کند و پیگیری های لازم را برای بازتاب آنها در روند تدوین استانداردها انجام می دهد.

استانداردسازی؛ زمینه ساز توسعه و ارزیابی هوش مصنوعی

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با تکیه بر نقش روز افزون استانداردها در توسعه و ارزیابی سامانه های هوش مصنوعی اظهار داشت: حضور در نشست های بین المللی استانداردسازی، مجالی برای بازتاب دیدگاه های کشور، تعامل با متخصصان و نمایندگان سایر کشورها و آشنایی با رویکردها و موفقیتهای جهانی در این زمینه فراهم می آورد.

تقدیر از کمیته متناظر ملی استاندارد هوش مصنوعی

شیخی همینطور با اشاره به قدردانی از کمیته متناظر ملی استاندارد هوش مصنوعی کشور به عنوان فعال ترین کمیته متناظر بین المللی کشور، این موفقیت را حاصل تلاش اعضاء کمیته و نشان دهنده ظرفیت تخصصی شکل گرفته در کشور برای مشارکت در فعالیتهای استانداردسازی بین المللی دانست.
وی اضافه کرد: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با هدایت فعالیتهای تخصصی و حضور در مجامع بین الملل، در تقویت ظرفیت کشور برای مشارکت در تدوین استانداردهای جهانی هوش مصنوعی نقش مؤثری ایفا می کند.

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *