توسط محققان دانشگاه لنكستر بررسی شد؛ تولید ساختمان های محكم تر با استفاده از هویج و چغندر!

روش سئو: محققان انگلیسی موفق شدند با استفاده از ریشه گیاهان سیمانی تولید كنند كه دوست دار محیط زیست است و مقاوم تر است.
به گزاررش ایسنا و به نقل از اینهبیتت، محققان دانشگاه “لنكستر”(Lancaster) انگلیس در مطالعات جدید خود كه تحت عنوان برنامه “بی اسمارت”(B-SMART) است، تاثیرات تركیبات ریشه گیاهان روی تولید سیمان را بررسی كردند تا روش های قوی تر و پایدارتری در حوزه ساختمان سازی به دست آید.
این پروژه كه توسط “اتحادیه اروپا” سرمایه گذاری شده است، ذی نفعان علمی و صنعتی را دور هم گرد آورده است تا این ارگان ها، از مواد بیولوژیكی كه از مشتقات پسماندهای غذایی هستند استفاده كنند تا با استفاده از آن ها، كامپوزیت های سیمانی دوستدار محیط زیست و با كارایی بالا را طراحی نمایند.
در این برنامه، تولید یك تركیب بتنی با دوام بسیار بالا به تایید رسید.
در فرآیند تولید این تركیب بتنی، با افزودن تنها “چغدر” و “هویج”، “دی اكسی كربن”( CO۲) كمتری هم تولید می گردد.
“محمد صافی”رهبر این مطالعه و استاد دانشگاه لنكستر اظهار كرد، این سیمان از تركیب “سیمان پرتلند”(نوعی سیمان هیدرولیك) و نانوپلاكت هایی تولید شده است كه از ریشه گیاهان كه از صنعت غذا استخراج شده اند، تولید شده است.
مصرف و انتشار “دی اكسیدكربن”( CO۲) در زمان تولید این سیمان جدید كمتر است.
گزارش ها از آن حكایت می كند، اگر روند تولید سیمان به همان روش پیشین ادامه یابد، انتشار “دی اكسیدكربن” در سراسر جهان كه هم اكنون هشت درصد است، تا ۳۰ سال آینده، دو برابر خواهد شد.